ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΗΚ: Ικανοποίηση συντεχνιών από την πρώτη συνάντηση νέου ΔΣ

ΑΗΚ: Ικανοποίηση συντεχνιών από την πρώτη συνάντηση νέου ΔΣ

Ικανοποίηση εκφράζουν οι συντεχνίες των εργαζομένων στην ΑΗΚ για την ταύτιση απόψεων που διαφάνηκε σε χθεσινή συνάντηση με τον νέο ΔΣ του Οργανισμού, σε ό,τι αφορά την υλοποίηση των ειλημμένων στρατηγικών αποφάσεων που έχουν ήδη παρθεί.

Σε σχετική ανακοίνωση προς τα μέλη τους, οι συντεχνίες αναφέρουν ότι στην συνάντηση είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε έκταση τα θέματα που απασχολούν τον Οργανισμό, τον Τομέα Ενέργειας και τους εργαζομένους.

Η Αρχή Ηλεκτρισμού ανέλαβε την υποχρέωση να δραστηριοποιηθεί άμεσα με στόχο την υλοποίηση των αποφάσεων το συντομότερο δυνατό, προστίθεται.

«Με σεβασμό στα εργασιακά θέσμια είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε την κατ’ ελάχιστη πίστωση χρόνου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο». Καταλήγουν δε αναφέροντας ότι θα επανέλθουν σύντομα.

Οι συντεχνίες είναι οι ΕΠΟΠΑΗ, ΣΗΔΗΚΕΚ, Συντεχνία Επιστημονικού Προσωπικού ΣΕΠΑΗΚ, Συντεχνία Υπαλλήλων Βάρδιας ΣΥΒΑΗΚ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Επίθεση Ιράν: Τα σενάρια για την αντίδραση του Ισραήλ - Υπέρ των αντιποίνων μετά τη συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου

Επίθεση Ιράν: Τα σενάρια για την αντίδραση του Ισραήλ - Υπέρ των αντιποίνων μετά τη συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου

Παγκόσμια ανησυχία για την κλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή. Η μεγάλη ιρανική επίθεση κατά του Ισραήλ αναχαιτίστηκε από τον «σιδερένιο θόλο», με τη συνδρομή αμερικανικών, βρετανικών και γαλλικών μαχητικών, καθώς και την αεράμυνα της Ιορδανίας, όμως τα βλέμματα στρέφονται τώρα στην αντίδραση του Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top