ΚΤΚ: Αιτήματα για μειωμένα δικηγορικά έξοδα σε υποθέσεις εξυγίανσης και αξιογράφων

ΚΤΚ: Αιτήματα για μειωμένα δικηγορικά έξοδα σε υποθέσεις εξυγίανσης και αξιογράφων

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι δέχεται εκ νέου αιτήματα για καταβολή μειωμένων δικηγορικών εξόδων από πρόσωπα που έχουν καταχωρήσει αγωγές εναντίον της ΚΤΚ σε σχέση με θέματα εξυγίανσης και αξιογράφων της Τράπεζας Κύπρου ή/και της Λαϊκής Τράπεζας.

Αιτήματα μπορούν να υποβάλλονται αναφορικά με αγωγές που εκκρεμούν εναντίον της ΚΤΚ και πρόκειται να αποσυρθούν, αγωγές που έχουν αποσυρθεί εναντίον της ΚΤΚ και εκκρεμεί η καταβολή των δικηγορικών εξόδων που έχουν επιδικαστεί υπέρ της ΚΤΚ, και αγωγές που έχουν εκδικαστεί και εκδόθηκε απόφαση υπέρ της ΚΤΚ και εκκρεμεί η καταβολή των επιδικασθέντων δικηγορικών εξόδων στην ΚΤΚ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτημα στην ΚΤΚ με βάση τη διαδικασία, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΚΤΚ (ανακοινώσεις 3 Ιουλίου 2023 και 10 Ιουλίου 2023). Το αίτημα πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 12:00μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα της ΚΤΚ www.centralbank.cy και στο τηλέφωνο 22714600.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE