Στο κελί 36χρονος - Κρίθηκε ένοχος για βιασμό στη Λάρνακα

Στο κελί 36χρονος - Κρίθηκε ένοχος για βιασμό στη Λάρνακα

Ποινή φυλάκισης εννέα ετών, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε άντρα ηλικίας 36 ετών, τον οποίο έκρινε ένοχο μετά από εκδίκαση υπόθεσης βιασμού. Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε υποβληθεί στην Αστυνομία, ο βιασμός διαπράχθηκε τον Ιανουάριο, 2022, στη Λάρνακα. Στοιχεία εναντίον του 36χρονου προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ.

Αφού το Μόνιμο Κακουργιοδικείο εξέτασε τα στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία και που παρουσίασε ενώπιον του η Κατηγορούσα Αρχή, έκρινε ένοχο τον 36χρονο κατηγορούμενο, στον οποίο και επέβαλε ποινή φυλάκισης εννέα ετών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε σήμερα Τρίτη 2/6 αργά το απόγευμα στην Αστάνα, του Καζακστάν, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη του, την πρώτη που Κύπριου Προέδρου στο Καζακστάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE