ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2024: Οι εκκρεμότητες του ΔΗΣΥ για τοπική αυτοδιοίκηση - Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο

ΕΚΛΟΓΕΣ 2024: Οι εκκρεμότητες του ΔΗΣΥ για τοπική αυτοδιοίκηση - Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο

Έληξε χθες Τετάρτη 21/2 μία από τις εκκρεμότητες του ΔΗΣΥ για τη Δημαρχεία Λάρνακας με την ανακοίνωση της εισήγησης από Αννίτα Δημητρίου για Μιχάλη Ππεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline στη σημερινή πρωινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου της Παράταξης, αναμένεται να εγκριθεί η εισήγηση για τη Δημαρχεία Λάρνακας και να σταλεί στο Πολιτικό Γραφείο.

Ανάμεσα στις εκκρεμότητες του ΔΗΣΥ για τις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης που θα εξετάσει το σημερινό Εκτελεστικό Γραφείο είναι και οι υποψηφιότητες για την Δημαρχεία της κατεχόμενης Μόρφου και του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Λάρνακας.

Το Εκτελεστικό Γραφείο θα μεταφέρει όλες τις αποφάσεις στο Πολιτικό Γραφείο για επικύρωση. Μεταξύ άλλων, προς επικύρωση είναι για παράδειγμα και η υποψηφιότητα για τη Δημαρχεία Παραλιμνίου η οποία έχει ήδη εγκριθεί από το Εκτελεστικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται το Πολιτικό Γραφείο να συνέλθει την επόμενη εβδομάδα, ενδεχομένως την Τρίτη. Πάντως, αναμένεται στο επόμενο Πολιτικό Γραφείο να εγκριθούν όλες οι εκκρεμότητες όσον αφορά τις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top