ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξεγέλασαν λογιστή εταιρείας στη Λεμεσό - Πώς τους έστειλε χιλιάδες ευρώ

Ξεγέλασαν λογιστή εταιρείας στη Λεμεσό - Πώς τους έστειλε χιλιάδες ευρώ

Χρηματικό ποσό πέραν των 17 χιλιάδων ευρώ φέρονται ν’ απέσπασαν άγνωστοι από εταιρεία στη Λεμεσό, στην οποίαν υποδείχθηκε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαφορετικός τραπεζικός λογαριασμός για εξόφληση τιμολογίου.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, καταγγέλθηκε χθες Τετάρτη, από τον 44χρονο λογιστή της εταιρείας, ότι εξαπατήθηκε από ηλεκτρονικό μήνυμα που έλαβε, για εξόφληση τιμολογίου ύψους 17,481 ευρώ, σε νέο τραπεζικό λογαριασμό άλλης κυπριακής εταιρείας, που αφορούσε υπηρεσίες διαφήμισης.

Ο παραπονούμενος διαπίστωσε την απάτη, όταν πληροφορήθηκε από την εταιρεία με την οποία συνεργάστηκε, πως δεν έλαβε κανένα ποσό εξόφλησης τιμολογίου και ουδέποτε υπήρξε αλλαγή στους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Την υπόθεση διερευνά το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του ΤΑΕ Λεμεσού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, καθώς το Ισραήλ αποφάσισε οτι θα ανταπαντήσει στο Ιράν, όπως δήλωσε ανώτατος κρατικός αξιωματούχος . Μια εκ νέου επίθεση στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία,θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top