Καταγγελία Πέρετζ στην Αστυνομία για επίθεση που δέχθηκε από τον Ντε Λούκας– Κλήθηκαν για κατάθεση

Καταγγελία Πέρετζ στην Αστυνομία για επίθεση που δέχθηκε από τον Ντε Λούκας– Κλήθηκαν για κατάθεση

Στην Αστυνομία έφτασε η υπόθεση με γνωστούς ποδοσφαιριστές που πιάστηκαν στα χέρια.

Συγκεκριμένα με το που έληξε το ματς στο Αλφαμέγα» χθες 21/2 στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ, ο Ντε Λούκας σε... έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε με γροθιά και κλωτσιά στον Πέρετζ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες των δυο ομάδων να έρχονται στα χέρια, όμως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο έληξε χωρίς άλλα παρατράγουδα, με τον διαιτητή να αποβάλλει τους δύο παίκτες.

Ο Πέρετζ προέβη σήμερα σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά του Ντε Λούκας, η οποία διερευνά υπόθεση επίθεσης με σκοπό την πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σήμερα κατέθεσε ο παίκτης του Απόλλωνα ενώ κλήθηκε να καταθέσει και ο παίκτης της ΑΕΛ ο οποίος αναμένεται να δώσει η δική του πλευρά αύριο.

Δείτε το στιγμιότυπο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.