Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα με το που έληξε το ματς στο Αλφαμέγα» χθες 21/2 στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ, ο Ντε Λούκας σε... έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε με γροθιά και κλωτσιά στον Πέρετζ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες των δυο ομάδων να έρχονται στα χέρια, όμως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο έληξε χωρίς άλλα παρατράγουδα, με τον διαιτητή να αποβάλλει τους δύο παίκτες.
Ο Πέρετζ προέβη σήμερα σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά του Ντε Λούκας, η οποία διερευνά υπόθεση επίθεσης με σκοπό την πρόκληση σωματικής βλάβης.
Σήμερα κατέθεσε ο παίκτης του Απόλλωνα ενώ κλήθηκε να καταθέσει και ο παίκτης της ΑΕΛ ο οποίος αναμένεται να δώσει η δική του πλευρά αύριο.
Δείτε το στιγμιότυπο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




