VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Συγκεκριμένα με το που έληξε το ματς στο Αλφαμέγα» χθες 21/2 στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ, ο Ντε Λούκας σε... έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε με γροθιά και κλωτσιά στον Πέρετζ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες των δυο ομάδων να έρχονται στα χέρια, όμως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο έληξε χωρίς άλλα παρατράγουδα, με τον διαιτητή να αποβάλλει τους δύο παίκτες.
Ο Πέρετζ προέβη σήμερα σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά του Ντε Λούκας, η οποία διερευνά υπόθεση επίθεσης με σκοπό την πρόκληση σωματικής βλάβης.
Σήμερα κατέθεσε ο παίκτης του Απόλλωνα ενώ κλήθηκε να καταθέσει και ο παίκτης της ΑΕΛ ο οποίος αναμένεται να δώσει η δική του πλευρά αύριο.
Δείτε το στιγμιότυπο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




