Καταγγελία Πέρετζ στην Αστυνομία για επίθεση που δέχθηκε από τον Ντε Λούκας– Κλήθηκαν για κατάθεση

Καταγγελία Πέρετζ στην Αστυνομία για επίθεση που δέχθηκε από τον Ντε Λούκας– Κλήθηκαν για κατάθεση

Στην Αστυνομία έφτασε η υπόθεση με γνωστούς ποδοσφαιριστές που πιάστηκαν στα χέρια.

Συγκεκριμένα με το που έληξε το ματς στο Αλφαμέγα» χθες 21/2 στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ, ο Ντε Λούκας σε... έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε με γροθιά και κλωτσιά στον Πέρετζ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες των δυο ομάδων να έρχονται στα χέρια, όμως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο έληξε χωρίς άλλα παρατράγουδα, με τον διαιτητή να αποβάλλει τους δύο παίκτες.

Ο Πέρετζ προέβη σήμερα σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά του Ντε Λούκας, η οποία διερευνά υπόθεση επίθεσης με σκοπό την πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σήμερα κατέθεσε ο παίκτης του Απόλλωνα ενώ κλήθηκε να καταθέσει και ο παίκτης της ΑΕΛ ο οποίος αναμένεται να δώσει η δική του πλευρά αύριο.

Δείτε το στιγμιότυπο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE