Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού: Kυκλοφοριακό έμφραγμα στο σημείο - Δείτε φωτογραφίες

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού: Kυκλοφοριακό έμφραγμα στο σημείο - Δείτε φωτογραφίες

Ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού στο ύψος της Μονής, ο οποίος είχε κλείσει λόγω οδικής σύγκρουσης με ενεχόμενο βυτιοφορο, που συνέβη τα ξημερώματα σήμερα, έχει δοθεί στην κυκλοφορία και η κίνηση διεξάγεται ομαλά.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει ότι προτρέπονται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν τις αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα.

Υπενθυμίζεται ότι τροχαίο ατύχημα με βυτιοφορο σημειώθηκε γύρω στις 02:20 τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού, στο ύψος της Mονής. Από το τροχαίο, τραυματίστηκε οδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν να κλείσουν και οι δύο λωρίδες προς Λεμεσό, με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος στο σημείο. 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από το cy police checkpoints:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht