Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού: Kυκλοφοριακό έμφραγμα στο σημείο - Δείτε φωτογραφίες

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού: Kυκλοφοριακό έμφραγμα στο σημείο - Δείτε φωτογραφίες

Ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού στο ύψος της Μονής, ο οποίος είχε κλείσει λόγω οδικής σύγκρουσης με ενεχόμενο βυτιοφορο, που συνέβη τα ξημερώματα σήμερα, έχει δοθεί στην κυκλοφορία και η κίνηση διεξάγεται ομαλά.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει ότι προτρέπονται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν τις αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα.

Υπενθυμίζεται ότι τροχαίο ατύχημα με βυτιοφορο σημειώθηκε γύρω στις 02:20 τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού, στο ύψος της Mονής. Από το τροχαίο, τραυματίστηκε οδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν να κλείσουν και οι δύο λωρίδες προς Λεμεσό, με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος στο σημείο. 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από το cy police checkpoints:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.