Στο νοσοκομείο 23χρονος: Τον μαχαίρωσε ο πρώην πεθερός του γιατί πήγε να λύσει τις διαφορές του με την κόρη του

Στο νοσοκομείο 23χρονος: Τον μαχαίρωσε ο πρώην πεθερός του γιατί πήγε να λύσει τις διαφορές του με την κόρη του

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου στην Πάφο, καθώς φέρεται 53χρονος να μαχαίρωσε τον πρώην γαμπρό του.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, 23χρονος μετέβη το χθες βράδυ στην οικία της 21χρονης πρώην συζύγου του, με σκοπό να λύσουν κάποιες διαφορές που είχαν, καθώς έχουν μαζί ένα παιδί.

Ο 53χρονος πατέρας της 21χρονης, με το που αντιλήφθηκε την παρουσία του 23χρονου, φαίνεται να του επιτέθηκε τραυματίζοντας τον με μαχαίρι, ευτυχώς ελαφρά.

Αμέσως ο 23χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Ο 53χρονος συνελήφθη από τις Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE