Κασσελάκης: Θα μείνω στο κόμμα ακόμη και αν χάσω – Πάμε για εκλογές στις 10 Μαρτίου, συμμετοχή και από απόσταση

Κασσελάκης: Θα μείνω στο κόμμα ακόμη και αν χάσω – Πάμε για εκλογές στις 10 Μαρτίου, συμμετοχή και από απόσταση

Δεσμεύομαι να μείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης που πρόσθεσε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου θα γίνουν στις 10 Μαρτίου και ότι θα υπάρχει η δυνατότητα και ψηφιακής συμμετοχής.

Ο κ. Κασσελάκης μίλησε αμέσως μετά την Όλγα Γεροβασίλη η οποία ανήγγειλε τη δική της υποψηφιότητα.

Καλοσωρίζω την αντιπρόεδρο της Βουλής, το ιστορικό στέλεχος, είπε στην αρχή της σύντομης παρέμβασής του.

«Δεσμεύομαι ενώπιον όλων σας ότι εγώ θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Δεσμεύομαι ότι εγώ θα δουλέψω για το κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ανεξαρτήτως βουλευτικής καρέκλας», είπε στη συνέχεια.

Επισήμανε ακόμη: «Δεσμεύομαι ότι την επομένη των εκλογών θα προσκαλέσω και την αντιπρόεδρο της Βουλής και την ομάδα της να φέρουμε τις καταστατικές αλλαγές που χρειαζόμαστε.

» Να ξέρουν όλοι πως το τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει».

Όσο για την αναμέτρηση, στην οποία επιμένει ο κ. Κασσελάκης, τόνισε ότι θα γίνουν στις 10 Μαρτίου και ότι «θα πάμε υβριδικά για να έχουμε την μέγιστη δυνατή συμμετοχή.

» Και προφανώς αυτή είναι η εισήγησή μου προς το Συνέδριο την οποία θα ακολουθήσει».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE