Ινδία: Όχημα με δεκάδες προσκυνητές κατέληξε σε λίμνη – Τουλάχιστον 24 νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά - Βίντεο

Ινδία: Όχημα με δεκάδες προσκυνητές κατέληξε σε λίμνη – Τουλάχιστον 24 νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά - Βίντεο

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων 10 παιδιά, όταν ανετράπη τρακτέρ με ρυμουλκούμενο τρέιλερ και κατέληξε σε λίμνη στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές της βόρειας Ινδίας. Στο τρέιλερ επέβαιναν 54 άνθρωποι που συμμετείχαν σε εκδρομή προσκυνηματικού χαρακτήρα στις όχθες του ποταμού Γάγγη.

Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες Σάββατο στην πόλη Κάσγκαντζ που βρίσκεται 266 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λάκναου, της πρωτεύουσας του κρατιδίου Ουτάρ Πραντές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ινδικών τηλεοπτικών δικτύων, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ στην προσπάθειά του να προσπεράσει άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να πέσει στα νερά της λίμνης.

Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν σε βοήθεια και ανέσυραν αρκετούς τραυματισμένους, οι οποίοι διακομίστηκαν σε κοντινό νοσοκομείο Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE