Στη Γενεύη ο ΥΠΕΞ για Σύνοδο Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Στη Γενεύη ο ΥΠΕΞ για Σύνοδο Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος μεταβαίνει την Κυριακή στη Γενεύη όπου τη Δευτέρα θα συμμετάσχει στη Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου της 55ης Συνόδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ανακοίνωση αναφέρει ότι ο ΥΠΕΞ θα προσφωνήσει τη Συνάντηση το απόγευμα της ιδίας μέρας και θα έχει συναντήσεις με τον Ύπατο Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Volker Tϋrk και με τον Ύπατο Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες Filippo Grandi.

Ο κ. Κόμπος θα έχει επίσης διμερείς συναντήσεις με ομολόγους του που θα συμμετάσχουν στη Συνάντηση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE