Τσάκωσαν ανήλικο να οδηγεί χωρίς άδεια - Νεαρός θετικός σε νάρκοτεστ

Τσάκωσαν ανήλικο να οδηγεί χωρίς άδεια - Νεαρός θετικός σε νάρκοτεστ

Ανήλικο να οδηγεί παράνομα, τσάκωσαν οι Αρχές στην Πάφο, το βράδυ της Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. 

Σύμφωνα με την εκπομπή Alpha Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Κώστα Νάνο, πρόκειται για 17χρονο, ο οποίος κρατούσε το τιμόνι χωρίς άδεια οδήγησης, αλλά και έναν 23χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου, ο οποίος εντοπίστηκε θετικός σε νάρκοτεστ, μετά από έλεγχο. 

Επίσης, στην Πάφο το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και την Κυριακή τα ξημερώματα, προέκυψαν 34 καταγγελίες. Μεταξύ των οποίων οι 10 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, και άλλες 10 για υπερβολική ταχύτητα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE