Τσάκωσαν ανήλικο να οδηγεί χωρίς άδεια - Νεαρός θετικός σε νάρκοτεστ

Τσάκωσαν ανήλικο να οδηγεί χωρίς άδεια - Νεαρός θετικός σε νάρκοτεστ

Ανήλικο να οδηγεί παράνομα, τσάκωσαν οι Αρχές στην Πάφο, το βράδυ της Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. 

Σύμφωνα με την εκπομπή Alpha Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Κώστα Νάνο, πρόκειται για 17χρονο, ο οποίος κρατούσε το τιμόνι χωρίς άδεια οδήγησης, αλλά και έναν 23χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου, ο οποίος εντοπίστηκε θετικός σε νάρκοτεστ, μετά από έλεγχο. 

Επίσης, στην Πάφο το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και την Κυριακή τα ξημερώματα, προέκυψαν 34 καταγγελίες. Μεταξύ των οποίων οι 10 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, και άλλες 10 για υπερβολική ταχύτητα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE