Τσάκωσαν ανήλικο να οδηγεί χωρίς άδεια - Νεαρός θετικός σε νάρκοτεστ

Τσάκωσαν ανήλικο να οδηγεί χωρίς άδεια - Νεαρός θετικός σε νάρκοτεστ

Ανήλικο να οδηγεί παράνομα, τσάκωσαν οι Αρχές στην Πάφο, το βράδυ της Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. 

Σύμφωνα με την εκπομπή Alpha Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Κώστα Νάνο, πρόκειται για 17χρονο, ο οποίος κρατούσε το τιμόνι χωρίς άδεια οδήγησης, αλλά και έναν 23χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου, ο οποίος εντοπίστηκε θετικός σε νάρκοτεστ, μετά από έλεγχο. 

Επίσης, στην Πάφο το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και την Κυριακή τα ξημερώματα, προέκυψαν 34 καταγγελίες. Μεταξύ των οποίων οι 10 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, και άλλες 10 για υπερβολική ταχύτητα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE