Αποκαλύψεις στη θανατική ανάκριση του Θανάση Νικολάου - Πρόσωπο ομολόγησε ότι ο ίδιος μαζί με άλλα πρόσωπα τον χτύπησαν και τον σκότωσαν

Αποκαλύψεις στη θανατική ανάκριση του Θανάση Νικολάου - Πρόσωπο ομολόγησε ότι ο ίδιος μαζί με άλλα πρόσωπα τον χτύπησαν και τον σκότωσαν

Mε αποκάλυψη ξεκίνησε η συνέχεια της ακροαματικής διαδικασίας, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, η οποία συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στο Δικαστήριο οι δικηγόροι της οικογένειας του Θανάση Νικολάου, πρόσωπο ομολόγησε πως ο ίδιος μαζί με άλλα πρόσωπα χτύπησαν και σκότωσαν τον Θανάση.

Οι δικηγόροι της υπόθεσης ζήτησαν να επανακληθεί ο υπαστυνόμος Μελης Αντωνίου, με σκοπό να αναφερθεί στις νέες έρευνες.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη ενώπιον Δικαστηρίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE