ΠΑΡΑ-THEMA

H πρωτοβουλία του Νικόλα

H πρωτοβουλία του Νικόλα

Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει στις πρωτοβουλίες, για το κυπριακό, τις οποίες συζητάμε για λίγο καιρό και μετά περνάμε στην επόμενη.

Το περασμένο Σάββατο, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ότι ξεκινά πρωτοβουλία για το κυπριακό ανάμεσα στα κόμματα που συνεργάζονται με την Κυβέρνηση.

Στόχος όπως αναφέρει, είναι «να διασφαλίσουμε και να ενισχύσουμε το πνεύμα συνεργασίας και ετοιμότητας μεταξύ όμορων πολιτικών δυνάμεων και προσωπικοτήτων».

 Το ερώτημα ωστόσο που τίθεται είναι κατά πόσο, οι όμορες δυνάμεις  έχουν μετακινηθεί από τις θέσεις τους σε ότι αφορά τη μορφή λύσης του κυπριακού, για να μπορέσουν να συνεργαστούν.

Πώς μπορεί να υπάρξει συντονισμός των όμορων πολιτικών δυνάμεων όταν το ΔΗΚΟ διακηρύττει λύση  ΔΔΟ με το σωστό περιεχόμενο λες και υπάρχει κάτι άλλο, ενώ από την άλλη, η ΕΔΕΚ απορρίπτει τη ΔΔΟ την οποία θεωρεί ότι δεν είναι συμβατή με το διεθνές δίκαιο.

Καλές οι πρωτοβουλίες, αλλά θα πρέπει να στοχεύουν κάπου. Ή μήπως για το ΔΗΚΟ και τον κ. Παπαδόπουλο η στόχευση είναι αλλού, βλέποντας μέσα από τις δημοσκοπήσεις ότι τα ποσοστά του κόμματός του, πέφτουν...

ΕΓ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top