Κλειστό απόψε τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού λόγω εργασιών

Κλειστό απόψε τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού λόγω εργασιών

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, μέχρι και το πρωί της αυριανής ημέρας, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που θα διακινούνται στον δρόμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, οι εργασίες στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού θα διεξάγονται από τις 10.00 το βράδυ της Δευτέρας, μέχρι και τις 5.00 το πρωί αύριο Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, στο τμήμα μεταξύ του κυκλικού κόμβου Αγίας Φύλας και του κυκλικού κόμβου Μέσα Γειτονιάς. Οι εργασίες θα διεξάγονται για αντικατάσταση υπερόδιων πληροφοριακών πινακίδων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου μεταξύ του κυκλικού κόμβου Αγίας Φύλας και του κυκλικού κόμβου Μέσα Γειτονιάς, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, θα είναι κλειστό και η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Αγίας Φύλας, των λεωφόρων Αγίας Φυλάξεως, Σπύρου Κυπριανού, και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, και του κυκλικού κόμβου Μέσα Γειτονιάς.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE