ΔΙΕΘΝΗ

Επίθεση Τραμπ σε πρίγκιπα Χάρι: Πρόδωσε τη Βασίλισσα, αυτό είναι ασυγχώρητο

Επίθεση Τραμπ σε πρίγκιπα Χάρι: Πρόδωσε τη Βασίλισσα, αυτό είναι ασυγχώρητο

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέστησε σαφές ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στην δική του προστασία, εάν επιστρέψει στην προεδρία των ΗΠΑ, αφού ο ίδιος θεωρεί «ασυγχώρητη» την προδοσία του Βρετανού γαλαζοαίματου στο πρόσωπο της εκλιπούσας γιαγιάς του.

Μιλώντας σε ένα συνέδριο συντηρητικών το περασμένο Σάββατο, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επέκρινε τον διάδοχό του, Τζο Μπάιντεν, για την υπερβολική αβρότητα που επέδειξε απέναντι στο ζεύγος των Σάσεξ από τότε που αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια τον Ιούνιο 2020.

Υπενθυμίζεται ότι το καθεστώς μετανάστευσης του 39χρονου γιου του βασιλιά Καρόλου βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο μιας μήνυσης που κατέθεσε το συντηρητικό think tank Heritage Foundation εις βάρος του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ. Ειδικότερα, το Heritage Foundation αμφισβητεί ότι ακολουθήθηκαν τα σωστά πρωτόκολλα για να επιτραπεί η είσοδος του Χάρι στη χώρα, αφού ο ίδιος είχε παραδεχτεί στα απομνημονεύματά του με τίτλο Spare ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών στο παρελθόν.

Ο Τραμπ προειδοποίησε ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα έχει τη δική του προστασία εάν κερδίσει τις εκλογές του 2024 και γίνει ξανά πρόεδρος των ΗΠΑ. «Εγώ δεν θα τον προστάτευα. Πρόδωσε τη βασίλισσα. Αυτό είναι ασυγχώρητο. Θα έπρεπε να τα βγάλει πέρα μόνος του αν ήταν στο χέρι μου», είπε ο πρώην πρόεδρος.

Ερωτηθείς σχετικά με την προσέγγιση της κυβέρνησης Μπάιντεν στο ζήτημα των Σάσεξ, άφησε να εννοηθεί ότι το ζεύγος απολαμβάνει ειδικά προνόμια: «Νομίζω ότι υπήρξαν υπερβολικά ευγενικοί απέναντί του μετά από αυτό που έκανε», είπε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από New York Post

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top