Στη φυλακή 25χρονη γυναίκα: Μπαίνει χρόνια στο κελί για υπόθεση ναρκωτικών

Στη φυλακή 25χρονη γυναίκα: Μπαίνει χρόνια στο κελί για υπόθεση ναρκωτικών

Συντρέχουσες ποινές φυλάκισης διάρκειας δέκα ετών, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε γυναίκα ηλικίας 25 ετών, την οποία έκρινε ένοχη μετά από εκδίκαση υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών, για τα αδικήματα της εισαγωγής και της κατοχής ναρκωτικών.

Η 25χρονη συνελήφθη στις 07 Σεπτεμβρίου, 2023, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου λίγο νωρίτερα είχε αφιχθεί με πτήση από χώρα του εξωτερικού και όπου, μετά από έλεγχο που έγινε από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων στις αποσκευές της, στο πλαίσιο και της συνεργασίας της Αστυνομίας και του Τμήματος Τελωνείων, εντοπίστηκαν πέντε (5) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 9.5 περίπου κιλά κάνναβης. 

Την υπόθεση είχε διερευνήσει η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.