Μαυρίκιος για κόντρα με Super Κική: «Άφησε να εννοηθεί ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας του παιδιού»

Μαυρίκιος για κόντρα με Super Κική: «Άφησε να εννοηθεί ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας του παιδιού»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έδωσε συνέχεια στην κόντρα που άνοιξε με τη Super Κική, μετά από χιουμοριστικό βίντεο που δημοσίευσε η instagrammer.

Η κατά κόσμον Κική Λιτσάκη, κατέγραψε σε βίντεο την αντίδρασή της, όταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση μάντευαν, τι φύλο είναι το μωρό που περιμένουν σε σχετικό πάρτι που οργάνωσαν. Ο ίδιος βρήκε τις αντιδράσεις της Super Κικής ειρωνικές και μίλησε πριν μερικές μέρες για αυτό, εκφράζοντας το παράπονό του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE