Έκλεψε νομίσματα και εκθέματα από μουσείο - Φόρεσε χειροπέδες 30χρονος

Έκλεψε νομίσματα και εκθέματα από μουσείο - Φόρεσε χειροπέδες 30χρονος

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 30 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης μουσείου και κλοπής, που διαπράχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην Πάφο, προχώρησαν χθες το βράδυ, μέλη της Αστυνομίας. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το βράδυ μεταξύ 27 και 28 Σεπτεμβρίου, 2023, διαπράχθηκε διάρρηξη σε ιδιωτικό λαογραφικό μουσείο, στην επαρχία Πάφου, από όπου κλάπηκαν εκθέματα όπως, παλαιά νομίσματα, ρολόγια, και κοσμήματα.

Μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα του ΤΑΕ Πάφου, διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, από όπου και παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από το ΤΑΕ, πρόσφατα προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 30χρονου υπόπτου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη γύρω στις 8.00 το βράδυ της Δευτέρας, από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.