Τέμπη - Ένας χρόνος μετά: Σπαράζει καρδιές το βίντεο με τον 23χρονο Κυπριανό να τραγουδάει «Του Βαγορή»

Τέμπη - Ένας χρόνος μετά: Σπαράζει καρδιές το βίντεο με τον 23χρονο Κυπριανό να τραγουδάει «Του Βαγορή»

Tο τραγούδι «Του Βαγορή», ερμήνευσε ο Κύπριος 23χρονος Κυπριανός Παπαϊωάννου, ένα από τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, που σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την μαύρη εκείνη μέρα.

Το βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον Κυπριανό, να τραγουδάει το τραγούδι «Του Βαγορή» σε μουσική και Στίχους του Θεοδώρου Κούλλη/Παράσχου Ανδρέα, ανέβηκε πριν από λίγους μήνες και είναι άκρως συγκινητικό.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τον 23χρονο Κυπριανό, την ζωή της στην σιδηροδρομική τραγωδία έχασε ακόμη μια συμπολίτισσα μας, η 24χρονη φοιτήτρια Αναστασία Αδαμίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE