Τέμπη - Ένας χρόνος μετά: Σπαράζει καρδιές το βίντεο με τον 23χρονο Κυπριανό να τραγουδάει «Του Βαγορή»

Τέμπη - Ένας χρόνος μετά: Σπαράζει καρδιές το βίντεο με τον 23χρονο Κυπριανό να τραγουδάει «Του Βαγορή»

Tο τραγούδι «Του Βαγορή», ερμήνευσε ο Κύπριος 23χρονος Κυπριανός Παπαϊωάννου, ένα από τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, που σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την μαύρη εκείνη μέρα.

Το βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον Κυπριανό, να τραγουδάει το τραγούδι «Του Βαγορή» σε μουσική και Στίχους του Θεοδώρου Κούλλη/Παράσχου Ανδρέα, ανέβηκε πριν από λίγους μήνες και είναι άκρως συγκινητικό.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τον 23χρονο Κυπριανό, την ζωή της στην σιδηροδρομική τραγωδία έχασε ακόμη μια συμπολίτισσα μας, η 24χρονη φοιτήτρια Αναστασία Αδαμίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE