ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγοί προσοχή: Χάος από εργασίες το βράδυ σε Λευκωσία και αυτοκινητόδρομο – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Οδηγοί προσοχή: Χάος από εργασίες το βράδυ σε Λευκωσία και αυτοκινητόδρομο – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ολονύκτιες εργασίες θα συνεχίζονται και απόψε Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, μέχρι και το πρωί της αυριανής ημέρας, στους αυτοκινητοδρόμους Λευκωσίας-Λεμεσού και Πάφου-Λεμεσού, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που θα διακινούνται στους αυτοκινητοδρόμους.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο τμήμα μεταξύ Ακτής Κυβερνήτη και Γερμασόγειας, συνεχίζονται οι εργασίες που διεξάγονται αυτή την περίοδο, για επιδιόρθωση στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση αντανακλαστικών καρφιών/ πρισμάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια τους κλείνει ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα, με κατάλληλη σηματοδότηση. Οι εργασίες άρχισαν στις 10 Ιανουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου.

Νυκτερινές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, διεξάγονται αυτή την περίοδο και σε διάφορα άλλα σημεία, για την τοποθέτηση και αντικατάσταση αντανακλαστικών καρφιών
στους κόμβους του αυτοκινητοδρόμου.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακων. Κατά τη διάρκεια τους κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο σε μήκος 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας. Άρχισαν στις 13 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου.

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις προς Πάφο και Λεμεσό, συνεχίζονται και απόψε οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω παρακείμενων εξόδων του αυτοκινητοδρόμου.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής. Άρχισαν στις 29 Ιανουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 21 Μαρτίου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

Ολονύκτιες εργασίες και σε κεντρικούς δρόμους στον Στρόβολο

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, μέχρι και το πρωί της αυριανής ημέρας, στον αυτοκινητόδρομο παρά το ΓΣΠ και την αερογέφυρα του κόμβου Καλαμών, στην είσοδο Λευκωσίας, καθώς και σε κεντρικούς δρόμους στον Στρόβολο, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς οχημάτων.

Οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην είσοδο Λευκωσίας, άρχισαν τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου. Διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας, για συντήρηση του οδοστρώματος, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από τον κυκλικό κόμβο παρά το στάδιο ΓΣΠ, προς Λευκωσία, καθώς και στην αερογέφυρα παρά τον κυκλικό κόμβο Καλαμών, στις δύο κατευθύνσεις προς Λευκωσία και προς Λεμεσό.

Επίσης στον κόμβο της γέφυρας Καλαμών, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, αρχίζουν απόψε 28 Φεβρουαρίου, εργασίες αντικατάστασης αρμοκάλυπτρων, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 13 Μαρτίου, 2024. Οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι τις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η μία λωρίδα του δρόμου θα παραμένει κλειστή για την τροχαία κίνηση, η οποία θα διοχετεύεται μέσω της διπλανής λωρίδας κυκλοφορίας.

Ολονύκτιες οδικές εργασίες στον Στρόβολο θα διεξάγονται απόψε και στις λεωφόρους Αλεξανδρουπόλεως, Πύθωνος, και Καντάρας, καθώς και στη λεωφόρο Προεδρικού Μεγάρου, από τον κυκλικό κόμβο Προεδρικού Μεγάρου, μέχρι τη συμβολή με την οδό Αγίων Ομολογητών, για συντήρηση του οδοστρώματος. Οι εργασίες άρχισαν τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου. Διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μονή Αββακούμ: Τα έγγραφα που επιδόθηκαν στις εκκλησιαστικές αρχές και τα αιτήματα των δικηγόρων των μοναχών

Μονή Αββακούμ: Τα έγγραφα που επιδόθηκαν στις εκκλησιαστικές αρχές και τα αιτήματα των δικηγόρων των μοναχών

Συνέχεια στις εξελίξεις με την υπόθεση της Μονής Αββακούμ, καθώς σήμερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δικηγόρος των μοναχών, Δρ. Αναστάσιος Βαβούσκος δόθηκαν συγκεκριμένα έγγραφα στις αρμόδιες εκκλησιαστικές αρχές 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top