Έφθασε στη Χάγη για μονοήμερη επίσκεψη εργασίας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα επαφών του

Έφθασε στη Χάγη για μονοήμερη επίσκεψη εργασίας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα επαφών του

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης έφτασε σήμερα, το απόγευμα, στη Χάγη, της Ολλανδίας, όπου πραγματοποιεί μονοήμερη επίσκεψη εργασίας.

Αργότερα σήμερα, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα γίνει δεκτός από τον Βασιλιά της Ολλανδίας Γουίλεμ – Αλεξάντερ, στο Παλάτι και θα υπογράψει το βιβλίο επισκεπτών του Παλατιού.

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Ολλανδό Πρωθυπουργό κ. Μαρκ Ρούτε, στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας θα παρακαθίσουν σε δείπνο εργασίας.

Τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη συνοδεύουν στη Χάγη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου κ. Δώρος Βενέζης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στην Κύπρο αύριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

Την ετοιμότητα του να συναντηθεί με την κα Ολγκίν και τον κ. Ερχιουρμαν όποτε το κρίνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος απαντώντας σε επικρίσεις κομμάτων σημείωσε ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογικό αγώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE