Ανήλικος οδηγούσε μοτοσικλέτα με συνεπιβάτη 15χρονο - Ενημερώθηκαν από την Αστυνομία οι γονείς τους

Ανήλικος οδηγούσε μοτοσικλέτα με συνεπιβάτη 15χρονο - Ενημερώθηκαν από την Αστυνομία οι γονείς τους

Ανήλικος 16 ετών, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, να οδηγεί μοτοσικλέτα, έχοντας συνεπιβάτη άλλο ένα ανήλικο, 15 ετών. Τους δύο νεαρούς εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο μέλη της Ομάδας «Ζ», το μεσημέρι σήμερα, σε δρόμο στην επαρχία Πάφου.

Σε δρόμο στην περιοχή Έμπας συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι της Τετάρτης, οι αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» αντιλήφθηκαν τους δύο ανηλίκους να διακινούνται με μοτοσικλέτα, χωρίς ο συνοδηγός να φέρει προστατευτικό κράνος. Αφού τους ανέκοψαν για έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι τη μοτοσικλέτα οδηγούσε 16χρονος, με τον συνοδηγό να είναι ηλικίας 15 ετών.

Οι γονείς των δύο νεαρών ενημερώθηκαν σχετικά από τα μέλη της Αστυνομίας. Όπως από τις μέχρι τώρα εξετάσεις έχει διαπιστωθεί, εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας είναι ο πατέρας του 16χρονου, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός απέκτησε κατοχή και οδηγούσε τη μοτοσικλέτα να διερευνώνται.

Τις εξετάσεις συνεχίζει η Τροχαία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE