Ανεξάρτητη υποψηφιότητα ως Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς υπέβαλε ο Κώστας Φωτίου

Ανεξάρτητη υποψηφιότητα ως Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς υπέβαλε ο Κώστας Φωτίου

Ανεξάρτητη υποψηφιότητα ως Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς υπέβαλε ο Κώστας Φωτίου λέγοντας ότι καταθέτει την υποψηφιότητά του, «μπροστά στις προκλήσεις που φέρνει μαζί της η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες της Αγλαντζιάς».

Με ανακοίνωσή του απευθύνεται «με σεβασμό και ειλικρίνεια σε όλες και όλους, ανεξαρτήτως ιδεολογικής και πολιτικής προέλευσης, δηλώνοντας πως μαζί με τον νέο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο θα εργαστεί με ζήλο για την πρόοδο και την ευημερία του νέου δήμου και ιδιαίτερα για την Αγλαντζιά μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE