Ανεξάρτητη υποψηφιότητα ως Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς υπέβαλε ο Κώστας Φωτίου

Ανεξάρτητη υποψηφιότητα ως Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς υπέβαλε ο Κώστας Φωτίου

Ανεξάρτητη υποψηφιότητα ως Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς υπέβαλε ο Κώστας Φωτίου λέγοντας ότι καταθέτει την υποψηφιότητά του, «μπροστά στις προκλήσεις που φέρνει μαζί της η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες της Αγλαντζιάς».

Με ανακοίνωσή του απευθύνεται «με σεβασμό και ειλικρίνεια σε όλες και όλους, ανεξαρτήτως ιδεολογικής και πολιτικής προέλευσης, δηλώνοντας πως μαζί με τον νέο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο θα εργαστεί με ζήλο για την πρόοδο και την ευημερία του νέου δήμου και ιδιαίτερα για την Αγλαντζιά μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE