Στιγμές τρόμου στη Λεμεσό: Μπούκαραν σε πάρτι, πυροβόλησαν, έδεσαν άτομα, τα λήστεψαν και έγιναν «καπνός» - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Στιγμές τρόμου στη Λεμεσό: Μπούκαραν σε πάρτι, πυροβόλησαν, έδεσαν άτομα, τα λήστεψαν και έγιναν «καπνός» - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Στιγμές τρόμου εκτυλίχθηκαν χθες (28/2) το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:30 τέσσερις κουκουλοφόροι μπούκαραν στο υποστατικό όπου διεξαγόταν πάρτι και προτάσσοντας όπλα, ανάγκασαν τους 30 παρευρισκόμενους να πέσουν στο πάτωμα.

Μετέπειτα τους έδεσαν τα χέρια με πλαστικά καλώδια ενώ έριξαν και πυροβολισμούς στον αέρα, με σκοπό να τους ληστέψουν.

Σημειώνεται ότι δύο πρόσωπα επιχείρησαν να αντισταθούν με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση από τους κουκουλοφόρους. Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, με θλαστικά τραύματα.

Οι ληστές κατάφεραν να αρπάξουν ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, χρήματα και κλειδιά οχημάτων, με την συνολική αξία της λείας να ανέρχεται περίπου στις 20 χιλιάδες ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση ένοπλης ληστείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ουσιαστική η συνάντηση των διαπραγματευτών - Ποια θέματα κάλυψαν

Κυπριακό: Ουσιαστική η συνάντηση των διαπραγματευτών - Ποια θέματα κάλυψαν

Μία ουσιαστική συνάντηση είχε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής Μενέλαος Μενελάου με τον ειδικό αντιπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, το απόγευμα της Δευτέρας, ανέφεραν έγκυρες πηγές στο ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE