Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας η υπόθεση Κιουρσάτ - Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία

Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας η υπόθεση Κιουρσάτ - Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία

Συνεχίζεται σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας η διαδικασία για την υπόθεση του Τουρκοκύπριου δικηγόρου Ακάν Κιουρσάτ, ο οποίος είναι ύποπτος για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κιουρσάτ συνελήφθη στη Ρώμη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς βάσει εντάλματος σύλληψης του 2007, ενώ στις 2 Φεβρουαρίου συναίνεσε στην έκδοσή του στην Κυπριακή Δημοκρατία για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών στην κατεχόμενη Κλεπίνη στην επαρχία Κερύνειας.

Το Δικαστήριο στις 9 Φεβρουαρίου διέταξε να αφεθεί ελεύθερος αφού δώσει ως εγγύηση €10.000 μετρητά και €65.000 με δύο τραπεζικές επιταγές από κυπριακές τράπεζες. Επίσης διέταξε να παρουσιάζεται κάθε 1η και 3η Δευτέρα του μήνα στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου μεταξύ 6-9 το απόγευμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η πρώτη ταινία του Bollywood αναμένεται να γυριστεί στην Κύπρο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι και την κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του επόμενου έτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE