Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας η υπόθεση Κιουρσάτ - Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία

Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας η υπόθεση Κιουρσάτ - Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία

Συνεχίζεται σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας η διαδικασία για την υπόθεση του Τουρκοκύπριου δικηγόρου Ακάν Κιουρσάτ, ο οποίος είναι ύποπτος για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κιουρσάτ συνελήφθη στη Ρώμη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς βάσει εντάλματος σύλληψης του 2007, ενώ στις 2 Φεβρουαρίου συναίνεσε στην έκδοσή του στην Κυπριακή Δημοκρατία για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών στην κατεχόμενη Κλεπίνη στην επαρχία Κερύνειας.

Το Δικαστήριο στις 9 Φεβρουαρίου διέταξε να αφεθεί ελεύθερος αφού δώσει ως εγγύηση €10.000 μετρητά και €65.000 με δύο τραπεζικές επιταγές από κυπριακές τράπεζες. Επίσης διέταξε να παρουσιάζεται κάθε 1η και 3η Δευτέρα του μήνα στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου μεταξύ 6-9 το απόγευμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι των συνομιλιών οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη -Το έγγραφο των συγκλίσεων και το στοίχημα της σημερινής συνάντησης με τον Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Στο τραπέζι των συνομιλιών οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη -Το έγγραφο των συγκλίσεων και το στοίχημα της σημερινής συνάντησης με τον Ερχιουρμάν

Στις 15:30 το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν, συναντώνται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σε μια νέα προσπάθεια να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις, για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE