Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας η υπόθεση Κιουρσάτ - Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία

Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας η υπόθεση Κιουρσάτ - Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία

Συνεχίζεται σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας η διαδικασία για την υπόθεση του Τουρκοκύπριου δικηγόρου Ακάν Κιουρσάτ, ο οποίος είναι ύποπτος για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κιουρσάτ συνελήφθη στη Ρώμη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς βάσει εντάλματος σύλληψης του 2007, ενώ στις 2 Φεβρουαρίου συναίνεσε στην έκδοσή του στην Κυπριακή Δημοκρατία για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών στην κατεχόμενη Κλεπίνη στην επαρχία Κερύνειας.

Το Δικαστήριο στις 9 Φεβρουαρίου διέταξε να αφεθεί ελεύθερος αφού δώσει ως εγγύηση €10.000 μετρητά και €65.000 με δύο τραπεζικές επιταγές από κυπριακές τράπεζες. Επίσης διέταξε να παρουσιάζεται κάθε 1η και 3η Δευτέρα του μήνα στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου μεταξύ 6-9 το απόγευμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.