Συνεχίζει την επίσημη επίσκεψή της στην Κύπρο η Πρόεδρος της Εθνικής Συνέλευσης Σλοβενίας - Το πρόγραμμα επαφών της

Συνεχίζει την επίσημη επίσκεψή της στην Κύπρο η Πρόεδρος της Εθνικής Συνέλευσης Σλοβενίας - Το πρόγραμμα επαφών της

Συνεχίζει σήμερα Πέμπτη τις επαφές της στην Κύπρο η Πρόεδρος της Εθνικής Συνέλευσης της Σλοβενίας Urška Klakočar Zupančič, επικεφαλής αντιπροσωπείας, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο νησί με πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου.

Η κ. Zupančič, θα έχει σήμερα συναντήσεις με την Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, με τον Υπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Κόμπο, τον Υπουργό Δικαιοσύνης Μάριο Χαρτσιώτη, με τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη και με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) Κόλιν Στιούαρτ.

Επίσης θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσει προς τιμή της η Πρόεδρος της Βουλής.

Την Τετάρτη η Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Σλοβενίας, τέλεσε τα εγκαίνια έκθεσης έργων τέχνης δέκα καλλιτεχνών από τη Σλοβενία, με τίτλο «The touch of a Slovenian Painter», στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Λεμεσού.

Η σλοβενική αντιπροσωπεία, η οποία αποτελείται πέρα από την Urška Klakočar Zupančič, τον Πρόεδρο της Διακοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Σλοβενίας-Κύπρου Dušan Stojanovič και το μέλος Iva Dimic θα έχει και συνάντηση με τον Πρόεδρο Χάρη Γεωργιάδη (ο οποίος είναι και Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Κύπρου-Σλοβενίας) και μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Η επίσημη επίσκεψη της Urška Klakočar Zupančič στο νησί ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE