Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για σφετερισμό ο Τ/κ δικηγόρος - Απεβίωσε ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για σφετερισμό ο Τ/κ δικηγόρος - Απεβίωσε ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας

Αναστάληκε η ποινική δίωξη του Τ/κ δικηγόρου Ακάν Κιουρσάτ, ο οποίος κατηγορείτο για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα.

Η εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής ανέφερε το πρωί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας πως η απόφαση για αναστολή της ποινικής δίωξης λήφθηκε αφού ο Βρετανός βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση αυτή έχει αποβιώσει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Προειδοποιεί η Tεχεράνη

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Προειδοποιεί η Tεχεράνη

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE