Η αδράνεια ενός αδιάφορου κράτους απάλλαξε τον σφετεριστή

Η αδράνεια ενός αδιάφορου κράτους απάλλαξε τον σφετεριστή

Ανατροπή ή αναμενόμενη η εξέλιξη στην υπόθεση του Τουρκοκύπριου Δικηγόρου Ακάν Κιουρσιά, ο οποίος συνελήφθη στη Ρώμη παραμονή Πρωτοχρονιάς, εκδόθηκε στις κυπριακές αρχές και βρισκόταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής ανέφερε πως ο Βρετανός που ήταν ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας που τον ενέπλεκε στην υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα, απεβίωσε. Συνεπώς ο Γενικός Εισαγγελέας είναι υποχρεωμένος να αναστείλει την παρούσα ποινική υπόθεση.

Η υπόθεση για την οποία κατηγορείτο ο Τ/Κ Δικηγόρος αφορά σφετερισμό έκτασης που ανήκει στη Δημοκρατία, αλλά και σε Ελληνοκύπριους στην κατεχόμενη Κλεπίνη.

Ο συγκεκριμένος Τ/Κ Δικηγόρος ο οποίος διατηρούσε μάλιστα κυπριακό διαβατήριο κυκλοφορούσε ελεύθερος συνεχίζοντας το <έργο> του, εις βάρος του προσφυγικού κόσμου. Το ερώτημα είναι πώς κατάφερε να ξεφύγει τόσα χρόνια από το 2007 όταν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του;

Η απάντηση δεν είναι άλλη από την αδράνεια και την αδιαφορία που επέδειξε το κυπριακό κράτος, αλλά και οι υπηρεσίες, όλα αυτά τα χρόνια.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE