Σύσκεψη υπό την παρουσία του Αρχηγού για τη ληστεία στη Λεμεσό - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Σύσκεψη υπό την παρουσία του Αρχηγού για τη ληστεία στη Λεμεσό - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, στην παρουσία του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου και του Βοηθού Αρχηγού Ιωάννη Γεωργίου, σε σχέση με την ένοπλη ληστεία, που διαπράχθηκε στις 21:30 χθες, σε υποστατικό στον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΑΔΕ Λεμεσού, στη σύσκεψη αξιολογούνται μαρτυρίες και τεκμήρια, ενώ δίνονται οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές στην ανακριτική ομάδα που συστάθηκε από αξιωματικό και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, με στόχο την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη στο υποστατικό, όπου τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν με όπλα και απέσπασαν προσωπικά αντικείμενα περίπου 30 θαμώνων, με το κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών να διεξάγει επιστημονικές και άλλες εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.