Σύσκεψη υπό την παρουσία του Αρχηγού για τη ληστεία στη Λεμεσό - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Σύσκεψη υπό την παρουσία του Αρχηγού για τη ληστεία στη Λεμεσό - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, στην παρουσία του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου και του Βοηθού Αρχηγού Ιωάννη Γεωργίου, σε σχέση με την ένοπλη ληστεία, που διαπράχθηκε στις 21:30 χθες, σε υποστατικό στον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΑΔΕ Λεμεσού, στη σύσκεψη αξιολογούνται μαρτυρίες και τεκμήρια, ενώ δίνονται οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές στην ανακριτική ομάδα που συστάθηκε από αξιωματικό και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, με στόχο την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη στο υποστατικό, όπου τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν με όπλα και απέσπασαν προσωπικά αντικείμενα περίπου 30 θαμώνων, με το κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών να διεξάγει επιστημονικές και άλλες εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE