Σύσκεψη υπό την παρουσία του Αρχηγού για τη ληστεία στη Λεμεσό - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Σύσκεψη υπό την παρουσία του Αρχηγού για τη ληστεία στη Λεμεσό - Παραμένει αποκλεισμένη η σκηνή

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, στην παρουσία του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου και του Βοηθού Αρχηγού Ιωάννη Γεωργίου, σε σχέση με την ένοπλη ληστεία, που διαπράχθηκε στις 21:30 χθες, σε υποστατικό στον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΑΔΕ Λεμεσού, στη σύσκεψη αξιολογούνται μαρτυρίες και τεκμήρια, ενώ δίνονται οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές στην ανακριτική ομάδα που συστάθηκε από αξιωματικό και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, με στόχο την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη στο υποστατικό, όπου τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν με όπλα και απέσπασαν προσωπικά αντικείμενα περίπου 30 θαμώνων, με το κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών να διεξάγει επιστημονικές και άλλες εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE