ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ξαναγράφουν τα ονόματα των θυμάτων που σβήστηκαν μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Τέμπη: Ξαναγράφουν τα ονόματα των θυμάτων που σβήστηκαν μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Μετά τη «θύελλα» αντιδράσεων που προκλήθηκε για το σβήσιμο των ονομάτων των θυμάτων από τα Τέμπη, το μεσημέρι της Πέμπτης (29/2/24) τα ονόματα άρχισαν να ξαναγράφονται μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Πέμπτης φοιτητές, άρχισαν να γράφουν ξανά μπροστά από το μνημείο για τον Άγνωστο Στρατιώτη, τα ονόματα των ψυχών που «χάθηκαν» τη μοιραία νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη.

«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε το σβήσιμο των ονομάτων μία από τις φοιτήτριες που ξαναγράφουν τα ονόματα, τονίζοντας ότι αυτά πρέπει να μείνουν εκεί γραμμένα, μέχρι να γίνει κάτι για να δικαιωθούν οι νεκροί της τραγωδίας.

Νωρίτερα, η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, Ρωξάνη Μπέη, τοποθετήθηκε επίσημα για το θέμα τονίζοντας ότι τα συνεργεία πήγαν στο σημείο και έσβησαν τα ονόματα των θυμάτων στα Τέμπη μετά από πρόσκληση του φρουράρχου της Βουλής.

Ξεκαθάρισε ότι δεν έδωσε ποτέ εντολή για το σβήσιμο των ονομάτων ενώ ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιώνΑυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top