Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο φάκελος με τη βόμβα που έστειλαν στο Εφετείο – Τι περιείχε

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο φάκελος με τη βόμβα που έστειλαν στο Εφετείο – Τι περιείχε

Το φως της δημοσιότητας είδε φωτογραφία από την επιστολή με τη βόμβα που έστειλαν στις 12/2 οι δράστες στο Εφετείο της Θεσσαλονίκης. Από τύχη δεν εξερράγη, καθώς περιείχε πάνω από 500 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης.

Ο φάκελος περιείχε:

- 550 γραμμάρια πιθανόν ζελατοδυναμίτιδας
- Μπαταρία πλακέ 9 volt
- Μεταλλικά εξαρτήματα
- Καλώδια

Υπενθυμίζεται ότι ένα δέμα με αποστολέα την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και παραλήπτη μια πρόεδρο Εφετών, έφτασε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης στις 12 Φεβρουαρίου. Ο φάκελος δεν είχε περάσει τον απαραίτητο έλεγχο και έμεινε επί δέκα μέρες κλειστό πάνω σε ένα γραφείο.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE