ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραδέχθηκε οκτώ υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών - Συνελήφθη 29χρονος

Παραδέχθηκε οκτώ υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών - Συνελήφθη 29χρονος

Συνολικά οκτώ υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών φέρεται να παραδέχτηκε 29χρονος κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και απόπειρας εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Ο 29χρονος συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που έγινε από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εναντίον του για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μπλοκ επιταγών από υποστατικό στη Λάρνακα, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στην κατοχή του υπόπτου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, ένα ζεύγος γάντια και μία προσωπίδα.

Ανακρινόμενος ο 29χρονος, φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη ακόμη οκτώ υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών/κτηρίων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στη Λάρνακα μεταξύ των ημερομηνιών 01/01/2024-28/02/2024.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top