Έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας βαλίτσες με 43 κιλά ναρκωτικά και χωρίς... παραλήπτη -Δείτε φωτογραφίες

Έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας βαλίτσες με 43 κιλά ναρκωτικά και χωρίς... παραλήπτη -Δείτε φωτογραφίες

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικής, φυτικής ουσίας, εντοπίστηκε χθες σε δύο ταξιδιωτικές βαλίτσες, που παρέμεναν αζήτητες, στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Συγκεκριμένα στις δύο αποσκευές εντοπίστηκαν 42 κιλά και 950 γραμμάρια, φυτικής ύλης με την ονομασία καθίνη, η οποία συγκαταλέγεται στη λίστα των ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο αποσκευές είχαν αφιχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, από χώρα του εξωτερικού, στις 25 Φεβρουαρίου 2024, χωρίς να παραληφθούν από οποιοδήποτε πρόσωπο. Χθες κατά τη διαδικασία επιστροφής τους, στη χώρα προέλευσής τους, οι βαλίτσες ερευνήθηκαν από μέλη του Τμήματος Τελωνείων, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν τα ναρκωτικά.

Τα κατασχεθέντα ναρκωτικά, παραδόθηκαν στην ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) το οποίο διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.