Έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας βαλίτσες με 43 κιλά ναρκωτικά και χωρίς... παραλήπτη -Δείτε φωτογραφίες

Έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας βαλίτσες με 43 κιλά ναρκωτικά και χωρίς... παραλήπτη -Δείτε φωτογραφίες

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικής, φυτικής ουσίας, εντοπίστηκε χθες σε δύο ταξιδιωτικές βαλίτσες, που παρέμεναν αζήτητες, στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Συγκεκριμένα στις δύο αποσκευές εντοπίστηκαν 42 κιλά και 950 γραμμάρια, φυτικής ύλης με την ονομασία καθίνη, η οποία συγκαταλέγεται στη λίστα των ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο αποσκευές είχαν αφιχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, από χώρα του εξωτερικού, στις 25 Φεβρουαρίου 2024, χωρίς να παραληφθούν από οποιοδήποτε πρόσωπο. Χθες κατά τη διαδικασία επιστροφής τους, στη χώρα προέλευσής τους, οι βαλίτσες ερευνήθηκαν από μέλη του Τμήματος Τελωνείων, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν τα ναρκωτικά.

Τα κατασχεθέντα ναρκωτικά, παραδόθηκαν στην ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) το οποίο διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.