Το απόλυτο χάος στη Βουλή - «Αυτά είναι μασκαραλίκια του νηπιαγωγείου», είπε ο Αβέρωφ

Το απόλυτο χάος στη Βουλή - «Αυτά είναι μασκαραλίκια του νηπιαγωγείου», είπε ο Αβέρωφ

Το απόλυτο χάος επικράτησε στην χθεσινή (29/2) συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, με αφορμή την κατάργηση του ετήσιου τέλους στις εταιρείες, ύψους €350.

Συγκεκριμένα, προκλήθηκε ένταση αν η μείωση θα επέλθει μέσω των προτάσεων νόμου ή μέσω του νομοσχεδίου ενώ διαφωνούσαν αν θα ψηφιζόταν πρώτο το νομοσχέδιο ή η πρόταση νόμου.

Σε παρέμβαση του, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε ότι εικόνα που εκπέμπει η Βουλή ήταν η χείριστη ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «αυτά είναι μασκαραλίκια του νηπιαγωγείου».

Δείτε όσα έχουν λεχθεί στο απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE