Το απόλυτο χάος στη Βουλή - «Αυτά είναι μασκαραλίκια του νηπιαγωγείου», είπε ο Αβέρωφ

Το απόλυτο χάος στη Βουλή - «Αυτά είναι μασκαραλίκια του νηπιαγωγείου», είπε ο Αβέρωφ

Το απόλυτο χάος επικράτησε στην χθεσινή (29/2) συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, με αφορμή την κατάργηση του ετήσιου τέλους στις εταιρείες, ύψους €350.

Συγκεκριμένα, προκλήθηκε ένταση αν η μείωση θα επέλθει μέσω των προτάσεων νόμου ή μέσω του νομοσχεδίου ενώ διαφωνούσαν αν θα ψηφιζόταν πρώτο το νομοσχέδιο ή η πρόταση νόμου.

Σε παρέμβαση του, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε ότι εικόνα που εκπέμπει η Βουλή ήταν η χείριστη ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «αυτά είναι μασκαραλίκια του νηπιαγωγείου».

Δείτε όσα έχουν λεχθεί στο απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE