Το απόλυτο χάος στη Βουλή - «Αυτά είναι μασκαραλίκια του νηπιαγωγείου», είπε ο Αβέρωφ

Το απόλυτο χάος στη Βουλή - «Αυτά είναι μασκαραλίκια του νηπιαγωγείου», είπε ο Αβέρωφ

Το απόλυτο χάος επικράτησε στην χθεσινή (29/2) συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, με αφορμή την κατάργηση του ετήσιου τέλους στις εταιρείες, ύψους €350.

Συγκεκριμένα, προκλήθηκε ένταση αν η μείωση θα επέλθει μέσω των προτάσεων νόμου ή μέσω του νομοσχεδίου ενώ διαφωνούσαν αν θα ψηφιζόταν πρώτο το νομοσχέδιο ή η πρόταση νόμου.

Σε παρέμβαση του, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε ότι εικόνα που εκπέμπει η Βουλή ήταν η χείριστη ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «αυτά είναι μασκαραλίκια του νηπιαγωγείου».

Δείτε όσα έχουν λεχθεί στο απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσε Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο στο Μουμπάι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανακοίνωσε Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο στο Μουμπάι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση της Κυβέρνησης για λειτουργία Κυπριακού Εμπορικού Κέντρου στη Μουμπάι, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί κρατική επίσκεψη στην Ινδία, συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και πολυπληθή επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE