ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγοί Προσοχή: Κλείνουν δρόμοι σε Λάρνακα και Πάφο - Αναλυτικά μέρες, ώρες και σημεία

Οδηγοί Προσοχή: Κλείνουν δρόμοι σε Λάρνακα και Πάφο - Αναλυτικά μέρες, ώρες και σημεία

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για κλείσιμο δρόμων και εργασίες στις Επαρχίες Πάφου και Λάρνακας

1. Κλειστά τμήματα δρόμων στην Επαρχία Πάφου

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 3/3/2023, από τις 07:00 μέχρι τις 13:00 το αργότερο, τμήματα των πιο κάτω δρόμων στην Πάφο θα είναι κλειστά για την τροχαία κίνηση λόγω της διεξαγωγής του «26ο Logicom Cyprus Marathon»:

  • Ο Παλαιός δρόμος Λεμεσού - Πάφου (Β6) από τη συμβολή της κοινότητας Μανδριών, θα είναι κλειστός για τα οχήματα με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο, από τις 07:30 μέχρι τις 12:00 περίπου, με εξαίρεση τα οχήματα που θα κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο Πάφου.  Τα υπόλοιπα οχήματα θα διοχετεύονται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου (Α6).
  • Στον Παλαιό δρόμο Λεμεσού - Πάφου (Β6), από τη συμβολή του δρόμου προς Αεροδρόμιο Πάφου, η λωρίδα με κατεύθυνση προς Πάφο θα είναι κλειστή από τις 07:30 μέχρι τις 12:00 περίπου και τα οχήματα θα διοχετεύονται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου (Α6) μέσω του παλαιού δρόμου Πάφου – Λεμεσού.
  • Η Λεωφόρος Αγίων Αναργύρων (Ε614), από τον κυκλικό κόμβο της συμβολής με τη Λεωφόρο Δανάης, θα είναι κλειστή για τα οχήματα με κατεύθυνση προς Πάφο από τις 08:00 μέχρι τις 11:00.
  • Η Λεωφόρος Ποσειδώνος (Ε705) θα είναι κλειστή για όλα τα οχήματα από τις 08:00 και η κυκλοφορία θα αποκαθίσταται σταδιακά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για την ομαλή και ασφαλή εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω παρακείμενων δρόμων.

2. Εργασίες σε δρόμους της Επαρχίας Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο από 4/3/2024 μέχρι 28/6/2024, εκτός Κυριακών και αργιών, από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, θα εκτελούνται εργασίες για κόψιμο, μάζεμα και απομάκρυνση χόρτων, καθώς και μάζεμα και απομάκρυνση άχρηστων αντικειμένων σε συνήθεις δρόμους της Επαρχίας Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το έρεισμα του δρόμου θα κλείνει τμηματικά και η τροχαία κίνηση θα παραμείνει στις λωρίδες κυκλοφορίας κανονικά χωρίς το έρεισμα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση στο Ισραήλ: Αποκαταστάθηκαν οι πτήσεις από και προς Κύπρο – Όλες οι πληροφορίες

Από πυροβόλο όπλο ρίχθηκαν οι πυροβολισμοί σε οικία στο Φρέναρος - Δεν υποψιάζεται κανένα ο 36χρονος

Ψάχνουν τα κλειστά κυκλώματα για την έκρηξη σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο - Λαμβάνουν καταθέσεις από τους ιδιοκτήτες

Πόλος έλξης η Κύπρος αλλά…μειώθηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό - Οι μεγαλύτερες αγορές και τα ποσά που ξόδεψαν

Έχεις φάρμακα που θες να πετάξεις; Θα μπορείς σε κάδους στα φαρμακεία - Ποια θα εξαιρούνταιLIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

LIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, αναρωτώμενος αν το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top