ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγοί Προσοχή: Κλείνουν δρόμοι σε Λάρνακα και Πάφο - Αναλυτικά μέρες, ώρες και σημεία

Οδηγοί Προσοχή: Κλείνουν δρόμοι σε Λάρνακα και Πάφο - Αναλυτικά μέρες, ώρες και σημεία

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για κλείσιμο δρόμων και εργασίες στις Επαρχίες Πάφου και Λάρνακας

1. Κλειστά τμήματα δρόμων στην Επαρχία Πάφου

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 3/3/2023, από τις 07:00 μέχρι τις 13:00 το αργότερο, τμήματα των πιο κάτω δρόμων στην Πάφο θα είναι κλειστά για την τροχαία κίνηση λόγω της διεξαγωγής του «26ο Logicom Cyprus Marathon»:

  • Ο Παλαιός δρόμος Λεμεσού - Πάφου (Β6) από τη συμβολή της κοινότητας Μανδριών, θα είναι κλειστός για τα οχήματα με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο, από τις 07:30 μέχρι τις 12:00 περίπου, με εξαίρεση τα οχήματα που θα κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο Πάφου.  Τα υπόλοιπα οχήματα θα διοχετεύονται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου (Α6).
  • Στον Παλαιό δρόμο Λεμεσού - Πάφου (Β6), από τη συμβολή του δρόμου προς Αεροδρόμιο Πάφου, η λωρίδα με κατεύθυνση προς Πάφο θα είναι κλειστή από τις 07:30 μέχρι τις 12:00 περίπου και τα οχήματα θα διοχετεύονται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου (Α6) μέσω του παλαιού δρόμου Πάφου – Λεμεσού.
  • Η Λεωφόρος Αγίων Αναργύρων (Ε614), από τον κυκλικό κόμβο της συμβολής με τη Λεωφόρο Δανάης, θα είναι κλειστή για τα οχήματα με κατεύθυνση προς Πάφο από τις 08:00 μέχρι τις 11:00.
  • Η Λεωφόρος Ποσειδώνος (Ε705) θα είναι κλειστή για όλα τα οχήματα από τις 08:00 και η κυκλοφορία θα αποκαθίσταται σταδιακά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για την ομαλή και ασφαλή εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω παρακείμενων δρόμων.

2. Εργασίες σε δρόμους της Επαρχίας Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο από 4/3/2024 μέχρι 28/6/2024, εκτός Κυριακών και αργιών, από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, θα εκτελούνται εργασίες για κόψιμο, μάζεμα και απομάκρυνση χόρτων, καθώς και μάζεμα και απομάκρυνση άχρηστων αντικειμένων σε συνήθεις δρόμους της Επαρχίας Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το έρεισμα του δρόμου θα κλείνει τμηματικά και η τροχαία κίνηση θα παραμείνει στις λωρίδες κυκλοφορίας κανονικά χωρίς το έρεισμα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top