Έλληνας ηθοποιός: Βρήκα σε σύντροφό μου δουλειά σε διαφημιστική και... έκανε σχέση με τον διευθυντή παραγωγής

Έλληνας ηθοποιός: Βρήκα σε σύντροφό μου δουλειά σε διαφημιστική και... έκανε σχέση με τον διευθυντή παραγωγής

Έλληνας ηθοποιός με καταγωγή από την Αλβανία θυμήθηκε τις προδοσίες που έχει βιώσει σε σχέσεις του, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello».

Μετά από σχετική με την προδοσία ερώτηση που δέχτηκε, ο ηθοποιός απάντησε:

«Με γυρίζεις πολλά χρόνια πίσω… Στον εφηβικό μου έρωτα! Πίστευα ότι όλα ήταν υπέροχα μεταξύ μας, αλλά εκείνη μου ζήτησε να χωρίσουμε. Αργότερα έμαθα από τρίτους ότι γνώρισε κάποιον άλλο και πήρε την απόφαση να με χωρίσει. Το συναίσθημα της προδοσίας το έχω ζήσει αρκετά».

Διαβάστε όλα όσα αποκάλυψε στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Ντελιβεράς from evil

Ντελιβεράς from evil