Νέο τροχαίο ατύχημα - Στο νοσοκομείο δύο μοτοσικλετιστές - Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας

Νέο τροχαίο ατύχημα - Στο νοσοκομείο δύο μοτοσικλετιστές - Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο πρόσωπα, μετά από τροχαία σύγκρουση το μεσημέρι του Σαββάτου (02/03).

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 3.30 το απόγευμα του Σαββάτου, δύο μοτοσικλετιστές τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στον δρόμο Παλαιχωρίου-Αγρού.

Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ένας μοτοσικλετιστής βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο δεύτερος είναι εκτός κινδύνου.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνονται.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE