Εκτροχιάστηκε τρένο στην Πενσυλβάνια – Βαγόνια έπεσαν σε ποτάμι

Εκτροχιάστηκε τρένο στην Πενσυλβάνια – Βαγόνια έπεσαν σε ποτάμι

Η εμπορική αμαξοστοιχία Norfolk Southern εκτροχιάστηκε στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ ρίχνοντας τα βαγόνια στο ποτάμι, λίγες ημέρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο διευθύνων σύμβουλός της έλαβε αύξηση 37%.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Οι εικόνες που μεταδόθηκαν αναδεικνύουν το χάος που επικρατούσε στο σημείο, καθώς δεκάδες βαγόνια έπεσαν το ένα πάνω στο άλλο, ενώ κάποια από αυτά, έπεσαν στο ποτάμι.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE