Εκτροχιάστηκε τρένο στην Πενσυλβάνια – Βαγόνια έπεσαν σε ποτάμι

Εκτροχιάστηκε τρένο στην Πενσυλβάνια – Βαγόνια έπεσαν σε ποτάμι

Η εμπορική αμαξοστοιχία Norfolk Southern εκτροχιάστηκε στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ ρίχνοντας τα βαγόνια στο ποτάμι, λίγες ημέρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο διευθύνων σύμβουλός της έλαβε αύξηση 37%.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Οι εικόνες που μεταδόθηκαν αναδεικνύουν το χάος που επικρατούσε στο σημείο, καθώς δεκάδες βαγόνια έπεσαν το ένα πάνω στο άλλο, ενώ κάποια από αυτά, έπεσαν στο ποτάμι.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE