Ναταλία Γερμανού: H on air αφιέρωσή της σε πρώην σύντροφό της

Ναταλία Γερμανού: H on air αφιέρωσή της σε πρώην σύντροφό της

Με αφορμή τη συζήτηση που είχαν για τον Γιάννη Πλούταρχο, η Ναταλία Γερμανού έκανε περιέγραψε τη δική της εμπειρία με το κομμάτι «Η Αυτοκαταστροφή σου» που κυκλοφόρησε ο τραγουδιστής πριν αρκετά χρόνια.

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Μαρτίου στο «Καλύτερα δε γίνεται» την περίοδο που είχε στενοχωρήσει τον τότε σύντροφό της και εξήγησε πώς συνδέεται το παραπάνω κομμάτι, με τον χωρισμό τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE