Ιωάννα Τούνη: «Πήρα χόνδρο από το πλευρό μου για να φτιάξω τη μύτη μου»

Ιωάννα Τούνη: «Πήρα χόνδρο από το πλευρό μου για να φτιάξω τη μύτη μου»

Η Ιωάννα Τούνη εξήγησε με ένα βίντεο στο TikTοk, λεπτομέρειες για την πλαστική επέμβαση που έκανε στη μύτη της.

Με μώλωπες και πρησμένα μάτια, η instagrammer είπε στο διαδικτυακό κοινό της, ότι κατά την επέμβαση, της πήραν πλευρικό χόνδρο και χρησιμοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει η μύτη της το σχήμα που εκείνη θέλει.

Αρχικά, η Ιωάννα Τούνη είπε: «Καλημέρα, έχω πολλά μηνύματα ζω είμαι μια χαρά. Αυτά είναι τα μούτρα μου τις τελευταίες μέρες» και πρόσθεσε πιο μετά: «Είμαι πάρα πολύ πρησμένη, δεν πονάω τόσο στη μύτη, όσο στο πλευρό. Γιατί πήρα πλευρικό χόνδρο για να κάνω καλύτερο σχήμα στη μύτη».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE