Θεσσαλονίκη: Προπονητής και διαιτητής σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξαν σε νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Προπονητής και διαιτητής σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξαν σε νοσοκομείο

Επεισοδιακός αποδείχθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας τοπικού πρωταθλήματος ανάμεσα στις ομάδες ΑΕ Νεάπολης Αστραπή και Ήφαιστος Θέρμης, χθες (2/3) στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα, 28χρονος προπονητής και 21χρονος διαιτητής πιάστηκαν στα χέρια, με τους δύο άνδρες να μεταφέρονται σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών και να συλλαμβάνονται για παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:

«Μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για πρωτάθλημα Ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, απογευματινές ώρες χθες (02-03-2024) στην περιοχή του Αγίου Παύλου, έλαβε χώρα επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονται, μεταξύ άλλων, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 21 ετών.

Οι δύο τελευταίοι, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας, όπου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως».

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.