Θεσσαλονίκη: Προπονητής και διαιτητής σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξαν σε νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Προπονητής και διαιτητής σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξαν σε νοσοκομείο

Επεισοδιακός αποδείχθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας τοπικού πρωταθλήματος ανάμεσα στις ομάδες ΑΕ Νεάπολης Αστραπή και Ήφαιστος Θέρμης, χθες (2/3) στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα, 28χρονος προπονητής και 21χρονος διαιτητής πιάστηκαν στα χέρια, με τους δύο άνδρες να μεταφέρονται σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών και να συλλαμβάνονται για παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:

«Μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για πρωτάθλημα Ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, απογευματινές ώρες χθες (02-03-2024) στην περιοχή του Αγίου Παύλου, έλαβε χώρα επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονται, μεταξύ άλλων, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 21 ετών.

Οι δύο τελευταίοι, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας, όπου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως».

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE