Survivor 2024: Δύο νέοι παίκτες, δύο αλλαγές και στον τάκο η Μαριλίνα - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Δύο νέοι παίκτες, δύο αλλαγές και στον τάκο η Μαριλίνα - Δείτε βίντεο

Η 9η εβδομάδα του Survivor 2024 ξεκίνησε με την είσοδο δύο νέων παικτών, την Κατερίνα Δαλάκα να μένει στα πιτς λόγω τραυματισμού, δύο νέες αλλαγές στο φορμάτ του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, τους Διάσημους μετά από καιρό να κατακτούν το τοτέμ της ασυλίας και στον τάκο να βγαίνει από τους Μαχητές η Μαριλίνα Βακονδίου.

Το επεισόδιο της Κυριακής (3/3) οι Survivors σχολίασαν τόσο την αποχώρηση της Έλενας Αμανατίδου, όσο και την παραμονή των Μαρία Αντωνά, Κατερίνα Δαλάκα και Χρύσα Χατζηγεωργίου, με την παίκτρια της Μπλε ομάδας που νίκησε στον τελικό παραμονής αυτήν της Κόκκινης να δηλώνει ενθουσιασμένη που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε βίντεο στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.