ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή η καρναβαλίστικη παρέλαση στη Λάρνακα - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Την Κυριακή η καρναβαλίστικη παρέλαση στη Λάρνακα - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Σε πνεύμα καρναβαλιού μπαίνει ο Δήμος Λάρνακας.

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της Καρναβαλιστής Παρέλασης 2024 αρμάτων και ομάδων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 στις 4.30 μ.μ. κατά μήκος του Παραλιακού Μετώπου στη Λεωφόρο Αθηνών, θα ισχύσουν συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι όποιες αφορούν το κλείσιμο δρόμων ως ακολούθως:

Η Λεωφόρος Αθηνών από την συμβολή της με την Πλατεία Βασιλέως Παύλου μέχρι την συμβολή της με την οδό Κοσμά Λυσιώτη θα παραμείνει κλειστή την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 9.00 μ.μ.

Οι παρόδιοι δρόμοι που οδηγούν στην Λεωφόρο Αθηνών θα παραμείνουν κλειστοί από τις 1:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. στις 10 Μαρτίου 2024.

Θα παραμείνουν κλειστά από τις 3.00 μ.μ. μέχρι τις 6.00. μ.μ. στις 10 Μαρτίου 2024 τα ακόλουθα τμήματα των οδών μεταξύ των ωρών 3:00μ.μ.-6:00μ.μ.:

(α) Πλατεία Βασιλέως Παύλου στην συμβολή της με την οδό Ζ. Κιτιέως (χώρος πεζοπόρων τμημάτων)

(β) Τμήμα της μίας λωρίδας κυκλοφορίας της Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’ από την συμβολή της με την Φ.Τσιγαρίδη μέχρι την συμβολή της με την Λεωφ. Αθηνών, πλησίον της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας (στάθμευση αρμάτων).

Άρση της μονοδρόμησης τμήματος της Φίλιου Ζανέττου από την συμβολή της με την οδό Ζήνωνος Κιτιέως, μέχρι την συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης Λευκαρίτη για σκοπούς χρήσης του τελευταίου από το κοινό.
Κατά τη διάρκεια των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης. Επίσης, η πρόσβαση και η στάθμευση στην Λεωφόρο Αθηνών τις πιο πάνω αναφερόμενες ώρες, δεν θα επιτρέπεται. Όσα οχήματα παραμείνουν σταθμευμένα, θα μετακινηθούν με ρυμουλκό.

 

Παρακαλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται στις πιο πάνω υποδείξεις της Αστυνομίας και της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top