Τραγωδία με νεκρό έφηβο στην Ιταλία: Τον καταπλάκωσε χιονοστιβάδα - 5.000 άνθρωποι αποκλεισμένοι από το χιόνι - Δείτε βίντεο

Τραγωδία με νεκρό έφηβο στην Ιταλία: Τον καταπλάκωσε χιονοστιβάδα - 5.000 άνθρωποι αποκλεισμένοι από το χιόνι - Δείτε βίντεο

Ένας έφηβος 16 ετών έχασε τη ζωή του στη βορειοανατολική Ιταλία, κοντά στα σύνορα με την Αυστρία, εξαιτίας χιονοστιβάδας η οποία τον καταπλάκωσε σε βουνοπλαγιά.

Παράλληλα, στη βορειοδυτική περιοχή Βάλε Ντ' Αόστα, κοντά στη Γαλλία, χιονοστιβάδα έφραξε την είσοδο τούνελ σε περιφερειακό δρόμο. Ευτυχώς, τη συγκεκριμένη στιγμή μέσα στη σήραγγα δεν υπήρχε κανένα όχημα, διαφορετικά θα μπορούσε να είχε προκληθεί τραγωδία.

Βίντεο κατέγραψε τη μια χιονοστιβάδα:

 

Τουλάχιστον 3.000 άνθρωποι, κυρίως μόνιμοι κάτοικοι αλλά και τουρίστες που βρίσκονται στα γύρω χωριά, έχουν αποκλειστεί και τα εκχιονιστικά μηχανήματα την ώρα αυτή προσπαθούν να ανοίξουν την είσοδο του τούνελ.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

Στην ίδια περιφέρεια, άλλοι δύο χιλιάδες άνθρωποι αποκλείστηκαν, διότι οι οδικές συνδέσεις διακόπηκαν προσωρινά εξαιτίας του υψηλού κινδύνου να δημιουργηθούν χιονοστιβάδες.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE