ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Κόβει» εξώδικα η ποδηλατική αστυνόμευση στην Πάφο - Τόσες ήταν οι καταγγελίες τον Φεβρουάριο

«Κόβει» εξώδικα η ποδηλατική αστυνόμευση στην Πάφο - Τόσες ήταν οι καταγγελίες τον Φεβρουάριο

Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς τους, τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης επαρχίας Πάφου προχώρησαν σε 76 εξώδικες καταγγελίες τον Φεβρουάριο του 2024, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως τον ίδιο μήνα πρόσφεραν σε 12 περιπτώσεις βοήθεια προς το κοινό, διεκπεραίωσαν καθήκοντα λήψης μέτρων ασφαλείας κατά τη διάρκεια πέντε εκδηλώσεων και παρείχαν σε έντεκα  περιπτώσεις βοήθεια σε άλλα τμήματα και υπηρεσίες της ΑΔΕ Πάφου.

Επίσης, διενήργησαν συνολικά 15 ανακοπές και ελέγχους ύποπτων οχημάτων και προσώπων, παρείχαν συμβουλές σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και άλλων υποστατικών για μέτρα ασφάλειας της περιουσίας τους και έδωσαν συμβουλές σε ντόπιους και τουρίστες όπου έπρεπε.

Ακόμη διενήργησαν ελέγχους σε χώρους στάθμευσης για πρόληψη σπασίματος γυαλιών αυτοκινήτων και κλοπών απ’ αυτά.

Τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης προχώρησαν ακόμη κατά τον Φεβρουάριο στην αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής Γεροσκήπου και Χλώρακας, στην αστυνόμευση ποδοσφαιρικών αγώνων, σε πεζές περιπολίες στον εμπορικό τομέα της πόλης και στην φρούρηση ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου Ισραηλινών συμφερόντων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, καθώς το Ισραήλ αποφάσισε οτι θα ανταπαντήσει στο Ιράν, όπως δήλωσε ανώτατος κρατικός αξιωματούχος . Μια εκ νέου επίθεση στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία,θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top