Εκτελέστηκαν την Τρίτη 168 εντάλματα προστίμου ύψους €129,119.91

Εκτελέστηκαν την Τρίτη 168 εντάλματα προστίμου ύψους €129,119.91

Στις €129,119.91 ανέρχεται το ποσό που εισπράχθηκε από συνολικά 168 ανεκτέλεστα εντάλματα προστίμου, κατά τη διάρκεια εκστρατείας εκτέλεσης ενταλμάτων προστίμου που πραγματοποίησε την Τρίτη ο Ουλαμός Εκτέλεσης Ενταλμάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα εντάλματα που εκτελέστηκαν αφορούν διάφορες κατηγορίες οφειλών όπως πρόστιμα για τροχαία αδικήματα και από ιδιωτικές ποινικές υποθέσεις, οφειλές στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις και τα Δημαρχεία, καθώς και διατροφές.

Το συνολικό ποσό που εισπράχθηκε, από τα 168 εντάλματα που εκτελέστηκαν, ανέρχεται στις €129,119.91, σημειώνεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.