Εκτελέστηκαν την Τρίτη 168 εντάλματα προστίμου ύψους €129,119.91

Εκτελέστηκαν την Τρίτη 168 εντάλματα προστίμου ύψους €129,119.91

Στις €129,119.91 ανέρχεται το ποσό που εισπράχθηκε από συνολικά 168 ανεκτέλεστα εντάλματα προστίμου, κατά τη διάρκεια εκστρατείας εκτέλεσης ενταλμάτων προστίμου που πραγματοποίησε την Τρίτη ο Ουλαμός Εκτέλεσης Ενταλμάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα εντάλματα που εκτελέστηκαν αφορούν διάφορες κατηγορίες οφειλών όπως πρόστιμα για τροχαία αδικήματα και από ιδιωτικές ποινικές υποθέσεις, οφειλές στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις και τα Δημαρχεία, καθώς και διατροφές.

Το συνολικό ποσό που εισπράχθηκε, από τα 168 εντάλματα που εκτελέστηκαν, ανέρχεται στις €129,119.91, σημειώνεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

Οι 500 υπογραφές, η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου και το μήνυμα του Αβέρωφ στη βάση. Τι σηματοδοτεί η κίνηση της Αννίτας και γιατί στην Πινδάρου όλοι περιμένουν την τελική επιλογή του τέως προέδρου.