Εκτελέστηκαν την Τρίτη 168 εντάλματα προστίμου ύψους €129,119.91

Εκτελέστηκαν την Τρίτη 168 εντάλματα προστίμου ύψους €129,119.91

Στις €129,119.91 ανέρχεται το ποσό που εισπράχθηκε από συνολικά 168 ανεκτέλεστα εντάλματα προστίμου, κατά τη διάρκεια εκστρατείας εκτέλεσης ενταλμάτων προστίμου που πραγματοποίησε την Τρίτη ο Ουλαμός Εκτέλεσης Ενταλμάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα εντάλματα που εκτελέστηκαν αφορούν διάφορες κατηγορίες οφειλών όπως πρόστιμα για τροχαία αδικήματα και από ιδιωτικές ποινικές υποθέσεις, οφειλές στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις και τα Δημαρχεία, καθώς και διατροφές.

Το συνολικό ποσό που εισπράχθηκε, από τα 168 εντάλματα που εκτελέστηκαν, ανέρχεται στις €129,119.91, σημειώνεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE