Κως: Γιατρός και μαία κατηγορούνται πως ξέχασαν γάζες μετά από επέμβαση σε 28χρονη

Κως: Γιατρός και μαία κατηγορούνται πως ξέχασαν γάζες μετά από επέμβαση σε 28χρονη

Έγκληση κατά ιατρού και μαίας, για επίδειξη ιατρικής αμέλειας, υπέβαλε 28χρονη χθες Δευτέρα 4 Μαρτίου, μετά από γυναικολογική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στις 21 Φεβρουαρίου στο Νοσοκομείο της Κω.

H 28χρονη αισθάνονταν δυνατούς πόνους, μία εβδομάδα μετά την αποχώρηση της από τη κλινική, γεγονός που την οδήγησε σε επανεξέταση όπου και διαπιστώθηκε ότι οι γάζες που χρησιμοποιήθηκαν είχαν ξεχαστεί στο σώμα της.

Ακολούθησε η αφαίρεση τους από τον ίδιο τον ιατρό που έκανε την επέμβαση.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.