Συντονισμένη επειχείρηση: Eκτέλεσαν εντάλματα προστίμων και εισέπραξαν χιλιάδες ευρώ μέσα σε 7 ώρες

Συντονισμένη επειχείρηση: Eκτέλεσαν εντάλματα προστίμων και εισέπραξαν χιλιάδες ευρώ μέσα σε 7 ώρες

Το χρηματικό ποσό των 12.690 ευρώ εισέπραξε την Τρίτη ο Ουλαμός Είσπραξης Ενταλμάτων της ΑΔΕ Πάφου στο πλαίσιο επιχείρησης εκτέλεσης ενταλμάτων, τα οποία εκκρεμούσαν στην περιοχή της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η επιχείρηση διενεργήθηκε στην επαρχία Πάφου μεταξύ 07:00 και 14:00.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εκτελέστηκαν 86 εντάλματα προστίμου και εισπράχτηκε το χρηματικό ποσό των 12.690 ευρώ, είπε.

Οι εκστρατείες αυτές θα συνεχιστούν κατά τακτά χρονικά διαστήματα, κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE