Συντονισμένη επειχείρηση: Eκτέλεσαν εντάλματα προστίμων και εισέπραξαν χιλιάδες ευρώ μέσα σε 7 ώρες

Συντονισμένη επειχείρηση: Eκτέλεσαν εντάλματα προστίμων και εισέπραξαν χιλιάδες ευρώ μέσα σε 7 ώρες

Το χρηματικό ποσό των 12.690 ευρώ εισέπραξε την Τρίτη ο Ουλαμός Είσπραξης Ενταλμάτων της ΑΔΕ Πάφου στο πλαίσιο επιχείρησης εκτέλεσης ενταλμάτων, τα οποία εκκρεμούσαν στην περιοχή της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η επιχείρηση διενεργήθηκε στην επαρχία Πάφου μεταξύ 07:00 και 14:00.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εκτελέστηκαν 86 εντάλματα προστίμου και εισπράχτηκε το χρηματικό ποσό των 12.690 ευρώ, είπε.

Οι εκστρατείες αυτές θα συνεχιστούν κατά τακτά χρονικά διαστήματα, κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE