Συντονισμένη επειχείρηση: Eκτέλεσαν εντάλματα προστίμων και εισέπραξαν χιλιάδες ευρώ μέσα σε 7 ώρες

Συντονισμένη επειχείρηση: Eκτέλεσαν εντάλματα προστίμων και εισέπραξαν χιλιάδες ευρώ μέσα σε 7 ώρες

Το χρηματικό ποσό των 12.690 ευρώ εισέπραξε την Τρίτη ο Ουλαμός Είσπραξης Ενταλμάτων της ΑΔΕ Πάφου στο πλαίσιο επιχείρησης εκτέλεσης ενταλμάτων, τα οποία εκκρεμούσαν στην περιοχή της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η επιχείρηση διενεργήθηκε στην επαρχία Πάφου μεταξύ 07:00 και 14:00.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εκτελέστηκαν 86 εντάλματα προστίμου και εισπράχτηκε το χρηματικό ποσό των 12.690 ευρώ, είπε.

Οι εκστρατείες αυτές θα συνεχιστούν κατά τακτά χρονικά διαστήματα, κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE