Συντονισμένη επειχείρηση: Eκτέλεσαν εντάλματα προστίμων και εισέπραξαν χιλιάδες ευρώ μέσα σε 7 ώρες

Συντονισμένη επειχείρηση: Eκτέλεσαν εντάλματα προστίμων και εισέπραξαν χιλιάδες ευρώ μέσα σε 7 ώρες

Το χρηματικό ποσό των 12.690 ευρώ εισέπραξε την Τρίτη ο Ουλαμός Είσπραξης Ενταλμάτων της ΑΔΕ Πάφου στο πλαίσιο επιχείρησης εκτέλεσης ενταλμάτων, τα οποία εκκρεμούσαν στην περιοχή της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η επιχείρηση διενεργήθηκε στην επαρχία Πάφου μεταξύ 07:00 και 14:00.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εκτελέστηκαν 86 εντάλματα προστίμου και εισπράχτηκε το χρηματικό ποσό των 12.690 ευρώ, είπε.

Οι εκστρατείες αυτές θα συνεχιστούν κατά τακτά χρονικά διαστήματα, κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE